Velikokrat sem že premišljevala, katera bi bila tista vadba, ki bi meni odgovarjala. Tako sem prišla do zaključka, da je meni na kožo pisana vadba na prostem. Ko sem bila srednješolka in študentka, sem bila tekačica. Nikoli mi ni bilo všeč trenirati v dvorani, vedno pa sem uživala zunaj na svežem zraku. Sedaj sem prišla v leta, ko mi je tek postal naporen in čutim, da moram delati na mišični masi. Najlažji način je seveda fitnes, kar pa meni ni všeč, ker mi niso všeč zaprti prostori. Tako sem prišla do ideje, da bi zame bila primerna vadba na prostem. 

Seveda o tej vadbi nisem vedela popolnoma nič, le to, da so vadbene naprave na prostem v našem mestu. Seveda bi bilo brez pomena, da šla tja in začela telovaditi kar tako. Tako sem se vsedla za računalnik in poiskala vaje na prostem. Tega je na spletu kar veliko, tako da sem morala samo sestaviti pravilni sklop vaj za moje telo in lahko sem začela telovaditi. To mi ni bilo težko, ker sem po duši športnica in točno vem, kje so katere mišice in katere mišice je potrebno v srednjih letih ojačati. 

Trening je bil sestavljen in tako me je čakala še samo vadba na prostem. Ko sem prvič šla na to vadbo, sem videla, kako fajn je in kako bom uživala. Vsi so mi svetovali, da je 5 krat na teden preveč, jaz pa sem dobesedno uživala in nihče me ni mogel prepričati v to, da bi kateri dan izpustila. Meni je bilo res lepo, ko sem lahko telovadila, moje telo pa se je začelo prebujati. Šele takrat sem videla, kako je vadba na prostem dobra zame in za moje mišice. Moji treningi so bili vedno bolj zahtevni in lahko rečem, da je moja postava danes čisto nekaj drugega, kot pa je bila pred letom dni. Vadba na prostem je super zadeva. 

Vadba na prostem in oblikovanje telesa