Pri izbiri avtomobila smo vsekakor pozorni tudi na proizvajalca oziroma na samo blagovno znamko. Kaj nam je pravzaprav všeč, je odvisno od številnih dejavnikov. Neredko pa tip določenega vozila izberemo tudi zato, ker imamo z njim dobre izkušnje oziroma nam ga je priporočil nekdo, ki se na avtomobile na sploh dobro spozna.

V novem modelu Jeep Compass je vožnja še bolj varna in zanesljivejša

Izjemno priljubljen proizvajalec avtomobilov je tudi Jeep. Če se navdušujete nad njim in si v bližnji prihodnosti želite kupiti določen model, boste najverjetneje preverili tudi njihovo zadnje vozilo oziroma novost na trgu. V tem hipu je na primer dobro preveriti nov tip, ki ga boste našli pod imenom Jeep Compass.

 

Varnost na cesti je vedno na prvem mestu

Na sploh nam Jeep vozila na cesti pa tudi sicer ponujajo največjo mero varnosti. Še bolj varno vožnjo pa nam zagotovo ponuja novi model Jeep Compass. V njem je torej vožnja varnejša, obenem pa tudi precej bolj mirna. Za to je odgovoren zlasti 70-aktivni ter pasivni varnostni sistem. Prav tako sistem za opozarjanje na nevarnost naleta ter sistem za opozarjanje na nenamerne spremembe voznega pasu.

Prav tako novi Jeep vključuje novi informacijsko-razvedrilni sistem, ki odlično poskrbi za preprosto dostopanje do vseh potrebnih vsebin.

 

Na voljo v štirih nivojih opreme

Novi Jeep Compass vam je na voljo v štirih nivojih opreme. Prav tako vam omogoča pet različnih kombinacij pogonskih sistemov. Ima prefinjeno izpopolnjeno obliko, agilno držo, kjer se na izjemno lahkoten način prepletajo elegantne linije ter čvrsta zasnova.

Novi Jeep tako ohranja svoj klasično trden ter močan značaj, ne da bi se torej pri tem odrekel vrhunskemu slogu. Novi model Jeep takoj pritegne pozornost mimoidočih. Ko boste na volan položili roke, pa boste takoj občutili posebno vrsto vznemirjenja. Občutite njegovo lepoto, ponosni ste na vsak njegov detajl. Pobliže si tovrstni Jeep lahko ogledate tudi s pomočjo spleta, kjer je navedena še cena.