Zamudila sem termin za lasersko odstranjevanje dlak in sedaj moram počakati en mesec, da pridem ponovno na vrsto. Lahko bi se prej sicer naročila na termin, ampak imam tudi jaz zelo veliko obveznosti. Posledično pa se moj urnik do takrat križa s prostimi termini za lasersko odstranjevanje dlak, na katerega moram ponovno.

Ravno eno leto je od polnega odstranjevanja dlak in sedaj vidim, da se mi sem in tja ponovno pojavljajo manjše dlakice, ki jih moram odstraniti. Najraje bi jih pobrila, ampak ravno tega ne smem storiti, ker se lahko zalo zafrknem.

Moj po vsej verjetnosti zadnji termin za lasersko odstranjevanje dlak na nogah

Na srečo so te dlačice tanjše in skoraj brez barve, tako, da se ne vidi tako zelo. Vsaj od daleč mislim, da ne, čeprav mene kar precej motijo po pravici povedano. Zato pa komaj čakam, da naredim ponovno lasersko odstranjevanje dlak, da se tudi teh dlačic hitro znebim za vedno. Upam tudi, da je potem to zadnji obisk za lasersko odstranjevanje dlak in bodo moje noge za vedno gladke kot svila in se ne bom več potrebovala ukvarjati s tem, da odstranjujem zadnje dlačice, ki sem in tja še zrastejo.

Odkar sem o naredila, sem zelo vesela, da mi poleti ni treba skrbeti za to, da imam noge urejene za to, da se lahko oblečem v kopalke, kadar želim. Ko sem si še brila noge je bilo to zelo velik logistični proces.

Šele po tem, ko je bilo lasersko odstranjevanje dlak za mano, sem šele videla, koliko dela sem zares imela, saj sem imela mnogo več časa in mnogo manj urejanj okoli tega.

Pri marsikakšni stvari je tako, da dokler ne doživim spremembe na bolje, ne vidim dobro, koliko dela zares vse to zahteva. Naslednje kar mi bo lasersko odstranjevanje dlak odstranilo, bodo zagotovo dlačice pod pazduho, saj je to edino kar mi sem in tja še dela preglavice.