Z možem že dolgo časa nisva bila nikjer skupaj in sama, vedno gremo vsi skupaj z otroci, to pa vsi starši veste, da ni isto, kot če greste sami z partnerjem na krajši oddih, tako sva si midva vzela vikend paket in hotel Bovec, da tako preživiva en vikend sama.

Predlagala sem jaz sama, ker moj mož se na žalost ne spomni, ker ima toliko dela, tako pravi on, vseeno bi lahko kdaj pa kdaj presenetil in tako bi šla kam sama. Nisem ga spraševala, če bo imel čas, samo rezervirala sem hotel Bovec za prihajajoči vikend, dogovorila sem se z starši, da bodo imeli otroke in to je to. Za hotel Bovec sem mu povedala dva dni prej, seveda sem prej vprašala, če ima kakšne obveznosti za vikend, pa je rekel, da ima prosto.

No, prišel je vikend in šla sva v hotel Bovec. Ker sva res vedno z otroci, nama je bilo kar malo čudno, kar nekaj časa sva potrebovala, da sva se sprostila, oba sva še kar nekaj časa imela polne glave. Potem pa sva šla na eno pijačo in se sprostila, kajti oba sva se zavedala, da je to idealni čas, da se lahko v miru pogovarjava, da lahko ima vsak svoj čas. Veliko sva se pogovarjala, prav pasalo nam je, da sva v miru sedela in bila sproščena, hotel Bovec je bil prekrasen, počutila sva se dopustniško in zvečer nisva šla prav nikamor, ker se nam je hotel Bovec preveč dopadel, da bi kam šla. Uživala sva kar v njemu n kar kmalu šla v sobo. To sta bila najina dneva in prav dobro sva se imela, to bova še kdaj ponovila, ker to človek potrebuje, če tudi misli, da ne. Nam je hotel Bovec dal prekrasni vikend paket, ki se ga bova spominjala za vedno in seveda ni rečeno, da v hotel Bovec ne bova še kdaj šla.