Program je namenjen podjetjem v zgodnji fazi rasti (in ne v semenski fazi), saj je prilagojen za pridobitev investicije s strani skladov tveganega kapitala. Programa se lahko udeležijo podjetniki z že ustanovljenim podjetjem, ki ima zaposleno ekipo in že ustvarja prihodke (od 200.000 EUR letno naprej) in išče kapital za hitro ekspanzijo. Število mest v programu je za zagotovitev visoke ravni kvalitete omejeno na največ 10 udeležencev oziroma podjetij. Prijave sprejemamo do vključno zapolnitve prostih mest.

Udeleženci bodo izbrani na osnovi predstavitve podjetniške ideje, ki jo bo komisija za izbor ocenila perspektivno za pridobitev investicije. Komisijo sestavljajo mentorji, ki bodo sodelovali v programu. Udeležence programa bomo izbrali najkasneje do 31. marca 2014.

* Z zvezdico so označena polja, ki jih morate obvezno izpolniti.

Podatki o podjetju

Predstavite finančne podatke podjetja (izpolnite priložen dokument)

Datoteka mora biti manjša od 5 MB.
Dovoljeni formati: pdf doc docx.

Podjetniki bodo z vključitvijo v program, ki ga sofinancira transnacionalni projekt ACCELMED, in je za podjetnike tako brezplačen, pridobili teoretično vedenje o virih financiranja podjetij ter praktična priporočila za pripravo na investicijo, ter izpopolnili in nadgradili veščine predstavitve poslovne ideje pred potencialnim investitorjem z izpopolnjeno investicijsko dokumentacijo.

Organizatorji programa Go:Global Slovenia vaš želimo obveščati o relevantni ponudbi, novostih in dogodkih. Vabljeni, da se prijavite na naše e-novice (v nogi) in nam sledite na Facebooku.